SpaRitual is een heel mooi merk waar ik sinds kort de nagellak van verkoop.                                  Wat mij zo aanspreekt in in dit merk is dat het natuurlijk is en zelfs helemaal veganistisch! Nou ben ik zelf niet veganistisch maar ben ik er wel een voorstander van om bewust om te gaan met wat ik eet, smeer en nu dus ook lak. Ik wist bijvoorbeeld niet dat er vissen schubben werden gebruikt in de meeste nagellakken!!

Belangrijk is natuurlijk ook dat het gewoon hele mooie en fijne nagellak is met erg mooie kleuren! De dop is van een soort rubber waardoor het makkelijk vast te houden is.

De serie die ik nu op voorraad heb is Meditate, een mooie lijn met zachte pastel tinten.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.