Slow Beauty is een term die ik tegen kwam bij het doorlezen van documentatie over SpaRitual. nu zal je denken: wat heeft slow beauty nu met nagellak te maken, maar dat wisten ze toch heel goed te verkopen!                                                                                                                                                       Ik vond de term wel gelijk heel goed passen bij mezelf en wat ik graag wil in de salon. In deze gehaaste tijd waarin alles mogelijk is en er voor alles wel een apparaat bestaat wil ik graag terug naar de basis. De meeste van mijn klanten komen niet bij mij omdat ze huidproblemen hebben maar juist omdat ze graag even tijd voor zichzelf willen, lekker ontspannen zeg maar. Dat is ook de reden dat ik  met weinig apparatuur werk en zo veel mogelijk met m’n handen. Met als uitzondering de vapozone want dat vinden de meeste mensen gewoon genieten;-). Muziek kan ook helpen om goed te ontspannen en daarom ben ik altijd opzoek naar de juiste plaat en dat is nog niet zo makkelijk! het is al snel toch te druk en van new age gaan mijn haren omhoog staan. iets wat ik graag draai is Agnes Obel (en ja dat draai ik echt op een platenspeler). https://www.youtube.com/watch?v=vjncyiuwwXQ platenspeler

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.