Na een heerlijke vakantie ben ik afgelopen weer begonnen! Natuurlijk moest ik maandag ochtend even de knop omzetten maar toen ik eenmaal bezig was wist ik weer hoe leuk ik mijn werk vind. En wat een lieve klanten ik heb!

In de aankomende maanden ga ik een paar leuke nieuwe cursussen doen zoals                                    bindweefsel massage en een AHAVA training om nog meer uit de producten en behandelingen te kunnen halen.                                                                                                                                       Zodra ik de cursus bindweefsel massage heb afgerond zal ik daar nog uitgebreid op terug komen.

Ik wens jullie veel AHAVA toe in de eerste werk en school weken na de vakantie.                                  (ahava betekend liefde in het Hebreews ;-))

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/e2/e5/f8/e2e5f8896349d75d3780ece56838a247.jpg

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.