Na een uitbundige zomer waarin de meeste van ons er lekker op uit zijn geweest is de herfst het seizoen dat we weer terugkeren naar huis, naar binnen. Letterlijk brengen we steeds meer tijd binnenshuis door aangezien het kouder wordt maar ook is moment aangebroken dat we orde op zaken stellen met ons zelf. Herfst is het seizoen van loslaten en bewustzijn.

De verwarming gaat weer aan en de dekentjes komen tevoorschijn. Wat betekent dat voor onze huid? Vochttekort! Wat kunnen we daaraan doen? Natuurlijk genoeg water drinken maar dat alleen is vaak niet genoeg. Een goede vocht regulerende creme is daarom, juist nu, onmisbaar. Het hart van alle AHAVA producten is de osmoter. Dat is een perfecte combinatie van mineralen uit de dode zee die vocht uit de diepere huidlagen aantrekken en zo de huid hydrateren. Voor elk huidtype is er een geschikte creme. Vraag in de salon om advies en een proefje voor thuis.

Denk ook eens aan een verwarmende HOT STONE massage met deze koude dagen!!

Geniet van al het moois wat dit seizoen ons te bieden heeft en tot ziens in de salon.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.