Nog even over de herfst…..

Ik weet dat dit een website is van mijn beautysalon maar toch vind ik het leuk om ook wat van mijn persoonlijke voorkeuren over van alles en nog wat te delen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen en misschien wel uit te proberen….

Na weer zo’n prachtig weekend buiten besefte ik dat ik nog niet helemaal klaar was over de herfst! Na alle lange zomeravonden buiten is er nu niks lekkerder dan knusse avonden binnen. Bij ons thuis gaat dat meestal vergezeld van lekker eten en drinken. Genieten van al het goeds dat de herfst ons geeft. Zoals vijgen, pompoen en al die andere groentes die het wel heel makkelijk maken om een tafel vol comfort eten te zetten. Graag deel ik een favoriet van ons uit het kookboek Jeruzalem geschreven door Yotam Ottolengi en Sami Tamimi. Ik hoor graag wat jullie er van vinden!!

Geroosterde zoete aardappelen & verse vijgen.

Een gedachte over “Nog even over de herfst…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s