Geregeld kom ik iets tegen dat mij inspireert. Dat kan zijn dat ik iets lees in een tijdschrift of een artikel op een website. Gelukkig kom ik ook in het echte leven genoeg fantastische mensen tegen! En heb ik in de salon ook fijne gesprekken met mijn klanten. Ik vind het leuk om de dingen die mij inspireren en enthousiast maken te delen met jullie. Naast deze blog vind je vanaf nu dan ook een kolom INSPIRATIE genaamd waar ik linkjes naar andere websites of artikelen met jullie zal delen.

De eerste website waar ik jullie op wil wijzen is &joy Amersfoort, opgericht door twee enthousiaste mensen die het belangrijk vinden om op een positieve wijze in het leven te staan en dat op zoveel mogelijk vlakken in het leven toe te passen. In hun geval door yoga en taiji. Die positieve houding sluit helemaal aan bij hoe ik in het leven wil staan en zeker ook in mijn salon wil uitdragen. Heel leuk vind ik het dan ook dat we aan het kijken zijn hoe wij een samenwerking kunnen vormgeven!! Daarover later meer…

Deze week heb ik ook een zeer inspirerende cursus gehad over AHAVA. En werd mij weer heel duidelijk waarom ik voor AHAVA heb gekozen in de salon. De laatste tijd ben ik vooral bezig geweest met de inhoud van mijn behandelingen dat ik de producten die ik daarvoor gebruik voor lief heb genomen. Ik hoop door mijn enthousiasme voor de mooie producten van Ahava ik jullie er ook enthousiast voor kan krijgen! Ik zal er dan ook voor zorgen dat er met de feest maanden voor de boeg ook genoeg te zien, voelen en ruiken is in  de salon….

1 Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.