Zoals sommigen van jullie al gelezen hebben ben ik vanaf nu ook te vinden op de pagina van http://www.enjoyamersfoort.nl. Wat is &JOY precies en waarom wil ik daarbij horen. Waar &JOY voor staat hebben ze zelf al mooi onder woorden gebracht:

” &JOY is fun, aandacht, in contact zijn met jezelf en je omgeving, een glim- of schaterlach. In alle dagelijkse drukte vergeten we gemakkelijk met aandacht te leven en plezier te hebben in de dingen die we doen. Bij &JOY kan je lessen volgen in flow yoga en taiji, leren over voeding, een ontspannende massage ondergaan en inspiratie opdoen om anders te gaan werken.”

In mijn salon is ontspanning en massage ook heel belangrijk. Voor veel van mijn klanten is dat zelfs de voornaamste reden dat ze komen. Ik probeer elke klant die bij mij komt dan ook ontspannen en relaxt de deur uit te laten gaan. Graag wil ik dat iedereen zich welkom voelt en zich kan overgeven aan het moment. Oftewel een &JOY moment creëren!!

Om deze nieuwe samenwerking te vieren kan je deze maand genieten van een heerlijke HOT STONE rug massage van 40 min voor € 25.00. Vul het contact formulier in of bel 06-41987366 voor een afspraak.

Hot Stones houden de warmte heerlijk lang vast.
Hot Stones houden de warmte heerlijk lang vast.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.