Zoals ik op Facebook al heb laten weten ben ik nu ook begonnen met penseelmassage. Als je een Ahava Total Rehydration of een Ahava Skin Revival boekt dan zit het standaard in de behandeling! Penseelmassage is een massage die ik uitvoer met 3 verschillende soorten penselen die verschillen in grootte en “zachtheid”. Penseelmassage is een ontspannende massage die bestaat uit langzame vloeiende penseel bewegingen over het gelaat. Door het prikkelen van de zenuwuiteinden in de huid ontspannen die zich en door een kettingreactie ontspannen ook de dieper gelegen gezichtsspieren zich. En dat slechts in een paar minuten!

Tijdens een gezichtsbehandeling is ontspanning heel belangrijk maar niet altijd af te dwingen! Onbewust spannen we toch nog allemaal kleine spieren aan en deze massage helpt om ook die spanning los te laten. Het mooie is dat ik soms het effect heel direct kan zien. Een huid die “gestrest” is door een intensieve dieptereiniging zie ik weer helemaal rustig worden. Ook wat diepere mimiek rimpels zie ik verzachten tijdens de massage! Een ontspannen huid neemt ook beter werkstoffen op dus ideaal in combinatie met een hydraterend of verstevigende essence (serum).

Ook voorafgaand aan een Derma Peel Pro behandeling zal ik de huid voorbereiden d.m.v. een penseelmassage.

penseelmassage
penseelmassage

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.