Zoals vele van jullie al weten ben ik zeer enthousiast over bindweefselmassage. Het is een massage die je bij veel verschillende klachten kan inzetten. Zo heeft het een reinigende werking op een vette huid maar ook een voedende werking op een meer droge en of slecht doorbloede huid. Ik zie het als een work out voor je huid! Je ziet niet altijd direct resultaat maar na een paar keer ga je toch echt verschil zien, net zoals bij de sportschool. Na één keer sporten heb je ook niet gelijk effect maar na een paar keer ga je het verschil pas merken.

Nu is het natuurlijk belangrijk om tussen de behandelingen door de huid ook goed te verzorgen, dat zal  de werking van de behandeling positief beïnvloeden. Zo speelt VIT. C een belangrijke rol bij het aanmaken van collageen, en dat is weer belangrijk voor de stevigheid van de huid! Dus tijdens een bindweefselmassage kuur is het verstandig om wat extra VIT. C in te nemen.  AHAVA heeft een hele mooie huidverzorgingslijn geïntroduceerd genaamd BEAUTY BEFORE AGE , deze lijn is echt bedoeld om de “rijpere” huid te LIFTEN, VERSTEVIGEN en DIEPE RIMPELS TE VERMINDEREN….. Hier onder een filmpje die op een snelle manier uitlegt welke technologieën hiervoor gebruikt worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.