Ik hoop dat iedereen een fijne zomer (vakantie) heeft gehad. De meeste van jullie zullen nu wel weer zijn begonnen met het “normale” leven! Dat normale ritme is vaak een stuk drukker en stressvoller dan we zouden willen, ondanks alle goede voornemens die we wellicht in de vakantie gemaakt hebben….. Daarom heb ik voor jullie een klein lijstje gemaakt met tips om ook nu dat ontspannen gevoel vast te kunnen houden en weer even terug te keren tot jezelf.

  • Natuurlijk is een afspraak bij mij in de salon de ultieme ontspanning dus daar zou ik mee beginnen!
  • Gun jezelf de tijd om af en toe dat bad vol te laten lopen! Er is bijna niks ontspannender dan een warm bad om je lichaam en geest tot rust te laten komen. Om ook je huid te verzorgen kan je de Dead Sea Bath Salts toevoegen of de Liquid Dead Sea Salt.
  • Heb je geen bad of is dat toch te veel moeite dan is een voetenbadje ook heerlijk! Voor zijdezachte voeten voeg je ook dan wat Liquid Dead Sea Salt toe. Heb je droge voeten, verzorg ze dan daarna met de Dermud Foot Cream en je hebt het gevoel dat je er weer helemaal tegenaan kan! Tip: Als je dan toch stil zit in een voetenbadje masseer dan lekker je onderbenen met een verkwikkende bodylotion zoals de MB Tropical Pineapple&White Peach. Daarmee stimuleert je de doorbloeding en dat gaat zware vermoeide benen tegen.
  • Een heerlijk gezichtsmasker!! Nu hoor ik je denken daar heb ik echt geen tijd voor, maar dat excuus kan je nu niet meer gebruiken! Zo heeft Ahava een fantastisch Mud Mask dat maar 2-5 minuten hoeft in te trekken. Het Mud Mask heeft een zeer reinigende werking en laat je huid weer schoon en stralend aanvoelen. Ga je meer voor hydratatie en verzorging dan is het Hydration Mask ideaal, een heerlijk rijke creme die je na 10 minuten gewoon kan in masseren en ook heel geschikt is als nachtcreme. Deze maskers met nog 3 andere soorten zijn vanaf medio september ook in eenmalige zakjes te verkrijgen voor slechts € 2.99 per stuk.

Omdat we natuurlijk verantwoord willen genieten is het fijn te weten dat alle Ahava producten dierproef vrij!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.