In de winter heeft onze huid weer net een andere verzorging nodig dan in de zomer. Natuurlijk moeten we elk seizoen hydrateren en verzorgen maar de nadruk verschilt per seizoen.

In de winter voelt onze huid vaak droog en trekkerig aan. We zijn dan snel geneigd een lekkere vette crème te smeren, op zich geen slecht plan maar er moeten natuurlijk wel de juiste werkstoffen inzitten! Anders voelt het misschien tijdelijk wel fijn aan maar doet het op langere termijn niks voor je huid.

Ahava heeft speciaal voor een optimale hydratatie de verzorgingslijn Time To Hydrate. Deze lijn is er in 3 varianten (binnenkort 4), voor de gecombineerde huid, de normale tot droge huid en voor de zeer droge huid. Deze crèmes geven allemaal de zelfde hydratatie maar verschillen in textuur, van bijna vloeibaar tot volle crème. Op deze manier heb je het hele jaar door de beste hydratatie op de meest comfortabele manier.

Wil je helemaal lief zijn voor je huid, trakteer jezelf dan een op een mini behandeling thuis! dat kan tegenwoordig heel makkelijk aangezien Ahava alle maskers en peelings in handige sachets heeft. Kies bijvoorbeeld voor de Facial Renewel Peel, Mud Mask  gevolgd door het Hydration Cream Mask. In 30 minuten heb je weer een stralende huid.

Natuurlijk kan je deze winter ook in de salon terecht voor een heerlijke Total Rehydration  -winter editie- gezichtsbehandeling.  Deze complete gezichtsbehandeling is extra gericht op hydratatie, peeling en wat  extra warmte door de Hot-Stones!!

total-rehydration

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.