Ik heb wat nieuws in de salon!

Aan het einde van de behandeling schenk ik vaak nog een lekker kopje thee. Op dit moment schenk ik de Namasthee van Het Theeza(a)kje. Ik krijg daar veel reactie op dat die erg lekker is en dat heeft mij op het idee gebracht deze ook te verkopen in de salon. Het Theezaakje is een sociaal bedrijf met een mooi verhaal, dit is wat ze over zichzelf vertellen.

WIE ZIJN WIJ?

Het Theezaakje is een opstapplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij vinden thee hét middel om mens en arbeidsmarkt met elkaar te verbinden. Dit doen we vanuit ons theehuis aan de Lange Hezelstraat in het centrum van Nijmegen. Onze eigen theelijn van ludieke theemelanges vormen de basis van onze werkzaamheden. De zakken worden met de hand gezeefdrukt, gevuld en vanuit de winkel over het land verspreidt. In de winkel verkopen we allerlei losse theeën, kruiden en thee-toebehoren zoals servies, theemutsen- en potten. Ook maken we zelf creatieve producten die we in de winkel kunnen verkopen. Ons Tea(m) bestaat uit mensen die moeite ondervinden om een reguliere baan te vinden of te behouden door psychische of lichamelijke belemmeringen, maar wel graag willen en kunnen werken. In Het Theezaakje geven we die mogelijkheid en helpen we mensen op weg naar een betaalde baan. We werken vanuit het principe ‘impact first’, wat betekent dat onze sociale missie het doel van ons werk is. We werken samen op basis van gelijkwaardigheid, positiviteit, creativiteit, betrokkenheid, waardering, vertrouwen en humor. Iedereen die bij ons werkt maakt deel uit van het team en heeft zijn eigen inbreng. We bekijken per individu wat er nodig is om de afstand naar werk te overbruggen. Rekening houdend met de persoonlijke belemmeringen kijken we vooral naar wat er wel mogelijk is en waar iemand blij van wordt. Onze thee werkt!

 

Mooi toch!

De 8 theesoorten die ik nu op voorraad het zijn 4,49 per stuk.

Namasthee

Hoppathee

Decollethee

Afterpartea

Bedsthee

Cabarethee

Theetosteron

T-Rex

Deze theeën zijn natuurlijk leuk op zichzelf maar ook heel leuk om cadeau te geven in combinatie met een Ahava gezichtsmasker!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.