December is met een vliegende start begonnen en opeens is er al weer een week voorbij! Nu de Sint weer is vertrokken kunnen we ons richten op de aankomende kerstperiode en oud&nieuw.

Ik vind het altijd leuk om het jaar te eindigen met een speciale glamour behandeling! Dit jaar is dat de GOLDEN SPARKLE….

Golden Sparkle is een luxueuze behandeling voor het bereiken van de ultiemeglow voor de huid. In deze behandeling laat ik me niet beperken door één merk maar maak ik een combinatie van de mooiste producten van beide merken in de salon en alle nieuwe (massage) technieken die ik afgelopen jaar heb mogen bijleren.
Een ontspannende reinigingsmassage met de cleansing balm van sacred nature, peeling afgestemd op de huid, massage van de nek en schouders om alle opgebouwde spanning los te kunnen laten en natuurlijk het 24K GOLD masker van Ahava. 75 minuten puur genieten!

Heb je een afspraak staan en wil je die omzetten naar deze behandeling laat het dan weten of geef het ter plekke aan als de behandelingen ongeveer even lang duren. Heb je nog geen afspraak staan? Er zijn nog een paar vrije plekken in de weken voor kerst en ook tussen kerst en oud&nieuw werk ik een paar dagen.

Kom je er niet uit in de online agenda, neem dan contact met me op, soms is er meer mogelijk dan zichtbaar in de agenda!

Ik heb in de salon nog veel mooie kerstcadeaus! Mooie huidverzorgingsets, cadeaubonnen, geurkaarsen en kerstornamenten. Wil je even rustig rondkijken? Laat het weten, dan maken we daar tijd voor.

De eerste week van januari ben ik vrij en vanaf maandag 9 januari sta ik weer voor jullie klaar.
Ik hoop jullie nog te zien deze maand, maar anders wens ik jullie vast hele mooie dagen toe.

Liefs,
Annemarie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.