Er komt iets nieuws in de salon! Iets wat al een hele tijd op mijn verlanglijstje staat, de BEAUTY ANGEL.


Licht voor een mooie huid
De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellnesstherapie, dat de wens naar een zachte huid en natuurlijke huidverjonging vervult. Het ‘beauty’ light van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

Wat zijn de directe resultaten?

  • Zachte en soepele huid
  • Vochtigheidsgehalte in de huid wordt verbeterd.
  • Fijnere poriën en een beter huidbeeld
  • Ontspanning en goede gezondheid
    Resultaten op lange termijn:
  • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken
  • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
  • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté

Vanaf 14 november tot einde van het jaar wil ik zoveel mogelijk van jullie kennis laten maken met de beauty angel. Daarom zal ik de beauty angel in bijna alle behandelingen integreren, natuurlijk in overleg! Vanaf het nieuwe jaar zal ik weer kijken naar de behandelingen en een mooi aanbod met en zonder de beauty angel samenstellen.
Ben je al klant van mij dan ontvang je voor 14 november nog een nieuwsbrief met de tijdelijke prijslijst en behandelingen. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zullen zijn over deze mooie aanvulling in de salon. Een heerlijke combinatie van huidverbetering en wellness ♥️

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

De Beauty Angel behandeling is voor alle huidtypes geschikt. Personen met een lage bloeddruk, zwangere vrouwen, personen met epilepsie, personen die lijden aan een verhoogde gevoeligheid voor licht of personen die medicijnen gebruiken, die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken ( bijv. Antibiotica of Sint-Janskruid), moeten helaas afzien van de collageenbehandeling.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.