ANNEMARIE BÖRLIND

Naast alle producten die ik heb van AHAVA heb ik sinds kort ook een aantal producten van het merk ANNEMARIE BÖRLIND. Vanaf begin mei zal ik de prachtige make up van ANNEMARIE BÖRLIND gaan verkopen! Het is een (bijna) geheel plantaardige make up lijn met mooie natuurlijke kleuren oogschaduw en prachtige lipsticks waar ik zelf al helemaal fan van ben geworden.

Ik zal eerst wat vertellen  over het merk en waar het voor staat!

ANNEMARIE BÖRLIND-Natural Beauty staat voor aantoonbaar werkzame natuurcosmetica, die zij door innovatief en duurzaam handelen ontwikkelen uit unieke grondstoffen. Zij maken gebruik van de nieuwste wetenschappelijke kennis om met vernieuwend onderzoek voor u het verborgen potentieel van de natuur te ontdekken. Geheel ontwikkeld en geproduceerd in het Zwarte Woud.

met plantenextracten uit gecontroleerd biologische teelt

met bronwater afkomstig uit een diepe bron

bevestigde werkzaamheid

zonder dierextracten

Begin de dag met een stralende teint, creëer een spannende oogopslag en ontdek het schitterende kleurenpalet van de lipsticks die de lippen tevens bescherming bieden.

De decoratieve cosmetica van ANNEMARIE BÖRLIND benadrukt uw natuurlijke schoonheid op glamoureuze wijze. Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke stoffen en vernieuwende recepten geven onze cosmetica verzorgende eigenschappen en een goede verdraagbaarheid. Wij onthouden ons bewust van het gebruik van dierlijke extracten, parabenen en siliconen.

Ook verkoop ik de zonnebrand producten van ANNEMARIE BÖRLIND sinds dit voorjaar!

Waarom Annemarie Börlind Sun Care? Zij maken gebruik van een uitgebalanceerde UVB en UVA bescherming. Het is belangrijk dat die 2 goed in balans zijn voor een optimale bescherming (3:1). Een synthetische filter die “öko-Test” conforme is. Deze zijn niet afkomstig uit de natuur maar bieden in vergelijking met minerale lichtbeschermingsfilters de best mogelijke bescherming voor de huid. Geen witte waas! En geen gebruik van minerale oliën, PEG’s en silicone.

 

“WAT IK NIET KAN ETEN,BRENG IK OOK NIET AAN OP MIJN HUID”