Derma peel pro

Derma Peel Pro is van de nieuwste generatie peelings die onmiddelijk inwerkt op de imperfecties van de huid. De peeling bestaat in 2 varianten:

  • Timeless peel sequential system
  • Brightening peel sequential system

De Timeless peel is geschikt voor iedereen vanaf +/- 25 jaar en pakt o.a. rimpels, littekens en verwijde poriën aan.

De Brightening peel is geschikt voor alle leeftijden en pakt pigment vlekken, overpigmentatie door zon of hormonen aan, en heeft een verhelderend effect op de huid.

De behandeling

De behandeling (60 minuten) bestaat uit 5 peeling technieken:

  • Microabrasive peeling
  • Ultrasounds (geluidsgolven)
  • fruitzuurpeeling 50%
  • Enzymenpeeling
  • Biologische peeling

Het mooie van deze behandeling is dat het geen herstel periode heeft! Direct na de behandeling ziet je huid er mooi en fris uit en kan je verder gaan met je dagelijkse bezigheden. Bij veel vergelijkbare behandelingen ziet je huid er de eerste paar dagen vaak wat rood en schilferig uit.

De behandeling kan zowel als eenmalige behandeling worden toegepast, als in kuur verband.

PRIJSLIJST >

De Derma Peel Pro is goed te combineren met de huidverbeterende bindweefselmassage voor een nog mooier resultaat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

♥ Global lift treatment

Global lift treatment is een behandeling voor de rijpere huid ter bestrijding van de gehele huidveroudering. De huid van het gelaat, kaakcontour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.

Deze behandeling geeft een direct zichtbaar effect.

PRIJSLIJST >

♥ Eye contour & eyelash treatment

Tijdens deze ontspannende en verkoelende oogbehandeling wordt de conditie van de oogcontouren en de wimpers verbeterd. De microstimulatie en de lymfestroom worden gestimuleerd voor een heldere oogopslag. De speciale formule van het oogmasker biedt de oogcontouren comfort, verfrist en heeft dankzij de hyaluronzuur een opvullend effect op rimpeltjes. De oogopslag en fris en jeugdig en de huidstructuur is verfijnd en gelift. Deze behandeling is te combineren met alle gezichtsbehandelingen.

PRIJSLIJST >