♥ Ontspanningsmassage

Massage is een fijne manier om te ontspannen en weer even tot jezelf te komen. Voor veel  van mijn klanten is dat dan ook een belangrijk onderdeel van de behandeling. Dus of je nu komt voor een verzorgende, huidverbeterende gezichtsbehandeling of een van de vele massages, ik zorg ervoor dat je heerlijk ontspannen de deur uitgaat.

Ik bied verschillende massages aan, zoals de speciaal voor Ahava ontwikkelde signature bodymassage, hot-stonemassage en bindweefselmassage. Natuurlijk kan je specifiek voor één van deze massages bij mij terecht, maar een combinatie is ook mogelijk.

♥ Soorten ontspanningsmassage

  • Ahava’s signature rugmassage
  • Ahava’s signature bodymassage
  • Gelaat, schouder en nekmassage
  • een op maat gemaakte combinatie van bovenstaande massages

♥ Tranquility pro-sleep massage

Een massage die werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling door middel van Ayurvedische en Maleisische massagetechnieken zorgt voor diepe ontspanning en een betere nachtrust en diepere slaap.
De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, de Tranquillity™ Sound, verschillende massagetechnieken en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand.

PRIJSLIJST >

♥ Hoofdpijnmassage

Bij een hoofdpijnmassage combineer ik technieken om directe verlichting bij hoofdpijn te geven, of om hoofdpijn tegen te gaan, met klassieke massagetechnieken.

♥ Bindweefselmassage 

Een bindweefselmassage is een pittige massage die soms best stevig aanvoelt. Het resultaat daarentegen is heel fijn! Een heerlijk los en ontspannen gevoel, dat langer aanhoudt dan bij een klassieke of hot-stone massage. Ik voer deze massage alleen uit als er geen medische indicatie is. Lees meer over bindweefselmassage >

Maak een afspraak >