MASSAGES

♥ Ontspanningsmassage

Massage is een fijne manier om te ontspannen en weer even tot jezelf te komen. Voor veel  van mijn klanten is dat dan ook het belangrijkste onderdeel van de behandeling. Dus of je nu komt voor een verzorgende gezichtsbehandeling of een van de vele massages, ik zorg ervoor dat je heerlijk ontspannen de deur uitgaat.

Ik bied verschillende massages aan, zoals klassieke massage, hot-stone massage en bindweefselmassage. Natuurlijk kan je specifiek voor één van deze massages bij mij terecht, maar mijn ervaring is dat de verschillende methodes elkaar versterken. Graag combineer dan ook een manuele massage met hot-stone elementen en andersom.

♥ Soorten ontspanningsmassage

  • Klassieke rug/nek massage
  • Combinatie klassieke massage met Hot Stone massage (rug)
  • Combinatie uitgebreide gelaatsmassage en rugmassage
  • Gehele lichaamsmassage
  • Bamboo massage
  • Gelaat, schouder en nekmassage

PRIJSLIJST >

♥ Hoofdpijnmassage

Bij een hoofdpijnmassage combineer ik technieken om directe verlichting bij hoofdpijn te geven, of om hoofdpijn tegen te gaan, met klassieke massagetechnieken.

♥ Bindweefselmassage 

Een bindweefselmassage is een pittige massage die soms best stevig aanvoelt. Het resultaat daarentegen is heel fijn! Een heerlijk los en ontspannen gevoel, dat langer aanhoudt dan bij een klassieke of hot-stone massage. Ik voer deze massage alleen uit als er geen medische indicatie is. Deze massage eindigt met een korte ontspanningsmassage. Lees meer over bindweefselmassage >

PRIJSLIJST >