Nieuw Nieuw Nieuw….

Het afgelopen half jaar ben ik opzoek geweest naar nieuwe behandelingen die ik zou kunnen aanbieden naast de behandelingen met AHAVA die ik nu al geef. Behandelingen die  meer op resultaat gericht zijn maar wel bij mij en mijn salon passen. Een aantal maanden geleden ben ik begonnen met huidverbeterende bindweefselmassage. Wat mij daar in aansprak is dat je op een natuurlijke wijze de huid  stimuleert weer zelf aan het werk te gaan, met een stralende en stevigere huid als resultaat!

Eén van de opmerkingen die ik vaak hoor als we het hebben over ouder worden, en wat dat doet met je huid, is dat de huid niet meer zo mooi straalt! Er niet meer  “fris” uitziet. Dat komt doordat de celvernieuwing steeds trager gaat en er dus een dikker laagje oude huidcellen zichtbaar is die de huid vaal, grauw en onregelmatiger maakt. Om dat tegen te gaan gebruiken we al verschillende soorten peelings tijdens de behandeling. Die peelings verwijderen inderdaad dat bovenste laagje dode huidcellen waardoor de huid weer schoner en frisser aanvoelt. Maar…. DAT KAN BETER!! en daarom begin ik vanaf januari met DERMA PEEL PRO een behandeling met meerdere peeling technieken in één behandeling. Niet alleen geeft deze behandeling een direct mooi resultaat ook stimuleert het de celvernieuwing gedurende een aantal weken waardoor het ook een langdurig resultaat geeft. Ik ga in deze behandeling werken met een ULTRASOUND apparaat (geluidsgolven) voor een nog intensiever resultaat. Voor mij een nieuwe stap in de richting van huidverbetering!

http://beautysalonannemarie.com/derma-peel-pro/

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.