Annemarie Reems is sinds 1998 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Daarnaast heeft ze diverse opleidingen gevolgd, waaronder visagie en verschillende massagetechnieken zoals bindweefselmassage. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, producten en innovaties volgt ze meerdere keren per jaar merkgerelateerde trainingen en bijscholing.

Producten

Sinds 5 jaar werkt Annemarie hoofdzakelijk met producten van het merk AHAVA. Deze producten kennen een duidelijk oorsprong. “Het bedrijf denkt vanuit de basis en ze werken met natuurlijke producten. Ze ontwikkelen en vernieuwen met respect voor natuur, mens en dier. Dat vind ik heel belangrijk.”

Andere merken waar Annemarie mee werkt zijn Skeyndor en Annemarie Börlind (make-up).

Specialiteit

Massages zijn een specialiteit van Annemarie. Volgens haar werkt een massage activerend, verstevigend en kalmerend voor de huid. “Een huid kun je puur door massage al verzorgen en verbeteren. De producten van AHAVA passen daar perfect bij. Het is een merk waarbij je manueel, dus met de hand, zo veel mogelijk verschillende sensaties geeft door onder andere speciaal door AHAVA ontwikkelde massagetechnieken toe te passen. Daarmee kun je hetzelfde effect bereiken als met apparatuur.”

Bekijk de verschillende massages >

Wat kun je verwachten?

Mensen komen graag bij Annemarie voor een schoonheidsbehandeling. Natuurlijk omdat ze heel goed is in haar vak, maar ook omdat ze een klik met haar hebben. “Eigenlijk is iedere behandeling die ik geef uniek. Ik kijk naar wat iemand nodig heeft en waar mijn klant behoefte aan heeft. Daar pas ik mijn behandeling op aan.”

Het mooiste aan haar vak? “Mensen kunnen bij mij echt even onthaasten. Soms komen ze helemaal hyper of gestressed binnen. Een uur later verlaten ze volledig ontspannen en blij mijn salon. Het is een cadeautje voor jezelf.”

Naast dat de behandeling een cadeautje voor jezelf is kan je hier ook terecht voor andere leuke cadeautjes voor jezelf of een ander. Het idee is dat alles wat in de salon staat om de ruimte een gezellige sfeer te geven ook te koop is. Zo zijn er mooie kaarten te koop maar ook kaarsen, vazen en kussens. Zo blijft de salon steeds een beetje vernieuwen. 

Dit zeggen anderen over Annemarie >

Samenwerken

Annemarie heeft een ruime sfeervolle salon in leusden op een centaal gelegen locatie. Maar ze werkt ook graag samen met anderen. Zo opende ze rond de feestdagen een pop-up beautyshop bij de Boetiek – Mode · Kado · Baby in Amersfoort.

Maak een afspraak >