Wat is bindweefsel?

Bindweefsel is een vorm van weefsel dat onderdeel uitmaakt van alle organen van ons lichaam. Het heeft een steunende en verzorgende functie, beschermt de organen en bepaalt hun vorm. De huid is ons grootste orgaan. Wanneer bindweefsels rekken, dan krijgt de huid de kans om te gaan hangen waardoor deze haar stevigheid verliest en rimpels kunnen ontstaan. Wanneer bindweefsels krimpen kan het de huid onregelmatig naar beneden trekken waardoor cellulite ontstaan.

Waarom een bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt. Een kuur van bindweefselmassages wordt uitgevoerd voor het verbeteren van lijntjes en huidverslapping in het gelaat, de hals en decolleté. Daarnaast kan de behandeling heel goed worden ingezet om cellulite te verbeteren. De deukjes in de huid worden minder diep en het huidoppervlak wordt gladder en strakker.

De behandeling

De bindweefselmassage wordt gestart met een stimulatie van de doorbloeding. Hierna wordt een speciale kneedtechniek in de bindweefsellaag toegepast. De duur van de behandeling is afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt. Voor een optimaal resultaat moet de behandeling herhaald worden. Daarom bieden wij de behandeling aan in kuren van 6 of 12 behandelingen.

Na de behandeling

Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse bezigheden weer oppakken. Bij een behandeling in het gelaat kan de huid rood kleuren. De huid zal er na één keer al mooi stralend uitzien en zacht aanvoelen. Ook kunnen fijne lijntjes al minder diep zichtbaar zijn.

Wat u na een aantal behandelingen zult ervaren is dat de huid gladder aanvoelt wanneer u over uw huid strijkt. Uw huid is steviger geworden en fijne lijntjes zijn sterk verbeterd.

PRIJSLIJST >

Voor de eerste bindweefsel behandeling
Voor de eerste bindweefsel behandeling
Na de laatste (zesde) bindweefsel behandeling
Na de laatste (zesde) bindweefsel behandeling