Gezichtsbehandelingen

Elke huid en wens is uniek, en daarom wordt elke behandeling altijd gepersonaliseerd! In alle behandelingen staat massage centraal en alle producten worden ook zo veel mogelijk manueel aangebracht. We kijken altijd welke massage technieken geschikt zijn voor de huid en waar je zin in hebt.

In de salon werk ik met de prachtige merken Ahava en [comfort zone]. Deze merken zijn met zorg gekozen en hebben ieder een uniek verhaal en mooie rituelen en producten.

Een [comfort zone] behandeling begint altijd met het Tranquillity™ Welkomsritueel. Dit ritueel wordt uitgevoerd met de Tranquillity blend bestaande uit 6 etherische oliën, cederhout, sinaasappel, rozen, sandelhout, geranium en vetiver. Dit zorgt voor een diepe ontspanning en is een heerlijk begin van de behandeling.

Weet je niet zo goed wat voor behandeling je wilt dan kan je ook een tijd boeken. Voor een Ahava Moment of een Moments Of Beauty by [comfort zone] kan je kiezen uit 45, 60, 75 of 90 minuten. Kies je hiervoor dan klijken we op dat moment waar je behoefte aan hebt en wat het beste is voor je huid.

Verder heb ik van beide merken nog een aantal prachtige behandelingen die gericht zijn op een bepaalde wens zoals hydratatie of versteviging, deze vind je terug in de prijslijst met een kleine omschrijving.

PRIJSLIJST >

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbetert de conditie van de huid; de huid wordt strakker en gladder. Je kunt de bindweefselmassage zowel los boeken, als in combinatie met een van bovenstaande gezichtsbehandelingen.

Lees meer over de bindweefselmassage >