GEZICHTSBEHANDELINGEN

In mijn salon bied ik verschillende gezichtsbehandelingen aan. Iedere behandeling kun je in twee varianten boeken: 45 minuten of 75 minuten.
Uitzondering hierop vormen de Bindweefselmassage (45 minuten) en de Derma Peel Pro (60 minuten).

Mix & Mask

Een multi-masker behandeling die alle huidfuncties behandelt voor een direct verbeterde uitstraling van de huid.

♥ Detox time

AHAVA’s natuurlijke modder & mineralen voor het zuiveren van de huid. Geeft de huid een frisse uitstraling en verbetert de huidbarrière voor een betere bescherming tegen dagelijkse stressfactoren.

Uit te breiden met het PEEL OFF MASK voor € 7.50

Skin Fitness

Energizing behandeling voor het egaliseren en verstevigen van de huid. Vermindert tekenen van vermoeidheid en huidveroudering. Deze behandeling is goed uit te breiden met een bindweefselmassage.

Uit te breiden met het UP LIFTING SHEET MASK voor € 9.50

Beauty & Relaxation To Go

Gepersonaliseerde diepe reinigende en ontspannende behandeling.

Mineral Recharge

Hydraterende boost om zelfs de meest vochtarme huid te behandelen! AHAVA’s exclusieve Osmoter™ hersteld de huid van binnen uit.

PRIJSLIJST >

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbetert de conditie van de huid; de huid wordt strakker en gladder. Je kunt de bindweefselmassage zowel los boeken, als in combinatie met een van bovenstaande gezichtsbehandelingen.

Lees meer over de bindweefselmassage >

Derma Peel Pro

Derma Peel Pro is de nieuwste generatie peeling die onmiddellijk inwerkt op de imperfecties van de huid. Het mooie van deze behandeling is dat het geen herstel periode heeft. De behandeling kan zowel eenmalig als in kuurverband worden toegepast.

Lees meer over Derma Peel Pro >