♥ Ahava gezichtsbehandelingen

Elke huid is uniek en daarom bied ik geen standaard behandelingen aan, maar kijken we altijd samen naar waar er behoefte aan is en waar je zin in hebt.

In de afgelopen jaren heeft Ahava veel geïnvesteerd in onderzoek naar mooie nieuwe werkstoffen en complexen en daar zijn ook diverse mooie producten uit voortgekomen. Door het grote aanbod producten kan ik de behandelingen nog beter op de huidbehoefte aanpassen en personaliseren.

Elke behandeling bestaat uit diverse stappen van reinigen, peeling, dieptereiniging, eventueel wenkbrauwen shapen/verven en of wimperverven, massage met een serum/ampul, masker. Al deze stappen worden omgeven en gegeven door middel van massagetechnieken die kunnen kalmeren, afvoeren of juist stimuleren en verstevigen.

Je kan een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling van 30, 45, 60, 75 of 90 minuten. Bij de wat kortere behandelingen maken we een keus waar de focus op ligt, bijvoorbeeld reinigen of hydrateren. Ook kan ik, indien gewenst, de wenkbrauwen bij bijwerken met wax en/of pincet.

PRIJSLIJST >

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbetert de conditie van de huid; de huid wordt strakker en gladder. Je kunt de bindweefselmassage zowel los boeken, als in combinatie met een van bovenstaande gezichtsbehandelingen.

Lees meer over de bindweefselmassage >

Derma Peel Pro

Derma Peel Pro is de nieuwste generatie peeling die onmiddellijk inwerkt op de imperfecties van de huid. Het mooie van deze behandeling is dat het geen herstel periode heeft. De behandeling kan zowel eenmalig als in kuurverband worden toegepast.

Lees meer over Derma Peel Pro >