Met nog een paar weken te gaan kijk ik terug op een heel mooi en bijzonder jaar. 2015 begon nogal onzeker maar al snel werd mij duidelijk dat dit is wat ik wil doen! Het werken in mijn eigen salon voelt helemaal juist en ik word er erg gelukkig van, ik hoop dat ik dat gevoel kan doorgeven aan iedereen die bij mij in de salon komt.

Ik wil graag iedereen die mij dit jaar heeft gesteund heel erg bedanken! Het betekent veel voor mij dat ik zoveel lieve trouwe klanten heb, en dit jaar zijn er ook weer veel fijne klanten bij gekomen. Ook iedereen die er op een andere manier voor mij is geweest ben ik heel dankbaar. Met name mijn ouders die hun huis openstellen, zonder hun onvoorwaardelijke liefde en gastvrijheid zou ik dit niet kunnen doen.

Ik heb super veel zin in aankomend jaar! En heb ook al weer veel leuke ideeën voor in de salon. Mijn ouders hebben ervoor gezorgd dat de opgang er heel mooi en professioneel uitziet met zelfs een kleine wachtruimte. 29 januari sta ik op de Ladiesnight in het van der Valk hotel in Leusden, dat belooft een leuke avond vol “beleving” te worden, toegangskaarten zijn bij mij te koop. ik hoop vele van jullie terug te zien in 2016 of misschien zelfs voor de eerste keer te mogen verwelkomen.

Ik wens jullie allemaal een heel mooi 2016 met veel AHAVA (liefde) toe….

Liefs Annemarie

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.