Aan het begin van een nieuw jaar zijn we weer gemotiveerd om bewust met onze goede voornemens bezig te zijn. En zelfs als je geen bewuste “goede voornemens” hebt gemaakt willen we toch weer goed beginnen, toch? En aangezien al die voornemens toch best lastig zijn kan ik er al een paar een stuk makkelijker voor je maken.

Meer tijd voor jezelf. Door al het zorgen voor anderen vergeten we vaak onszelf maar wij zijn minstens zo belangrijk!

Goede huidverzorgingsproducten zonder onnodig veel”rommel”erin.   AHAVA gebruikt natuurlijke grondstoffen, allen geverifieerd door Ecocert*, een onafhankelijk ‘European Standards Organization’, waaronder: Dode Zee water, Dode Zee modder, Dode Zee zout.

Milieu bewuster zijn. Alle verpakkingen inclusief de potjes zijn recyclebaar of biologisch afbreekbaar. Je mag ze gewoon weer bij mij inleveren!

Zo moet het lukken toch!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.