Lentekriebels!! bij mij zijn ze nu echt doorgebroken en dat is te zien in de salon ook. Zoals al eerder vermeld heeft Ahava een nieuwe geurlijn in de Mineral Botanic serie, Lemon & Sage. Afgelopen week is alles binnengekomen en ben ik, geïnspireerd door de heerlijk frisse geur, direct begonnen alles een mooi plekje te geven en alvast wat lente te brengen in de salon. Ook de reacties van klanten zijn gelukkig erg positief op de nieuwe geur!

Vol vertrouwen dat de temperaturen in de aankomende periode gaan oplopen ga ik vanaf maandag 25 april beginnen met een seizoensbehandeling de Mineral Botanic Beautiful Skin. Een behandeling van 60 min. voor € 45.00. We beginnen de behandeling met een Lemon & Sage voetenbad. Tijdens het voetenbad scrub ik lekker de schouders en breng ik de L&S bodylotion aan. na het voetenbad verzorgen  we de voeten nog lekker met een L&S bodybutter om de voeten weer “slipper proof” te maken. Vervolgens reinigen we het gezicht en brengen we de Facial Renewel Peel (8% fruitzuren) aan, terwijl die zijn werk doet masseren we de handen met de L&S handcreme. We sluiten de behandeling af met een hydraterende verzorging en een verfrissend drankje!

Ook bied ik de Lemon & Sage mini treatment aan. 30 min voor € 25.00! Je kan dan kiezen uit Hand & Voet, Hand & Gezicht, Voet & Gezicht. Bij aankoop van 2 Ahava producten (+/- €45.00) krijg je deze mini treatment cadeau. Dit is natuurlijk ook heel leuk om cadeau te geven!! Je koopt bijvoorbeeld 2 bodylotions a € 26.50 per stuk en geeft er 1 met cadeaubon voor een mini treatment  cadeau.

Ik hoop dat jullie even enthousiast worden als ik en vol=vol dus boek nu alvast voor een afspraak!!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.