Sinds vorige week heb ik ook de Sun Care (zonnebrand) in huis van het merk Annemarie Börlind.

Ik zal eerst wat vertellen  over het merk en waar het voor staat!

ANNEMARIE BÖRLIND-Natural Beauty staat voor aantoonbaar werkzame natuurcosmetica, die zij door innovatief en duurzaam handelen ontwikkelen uit unieke grondstoffen. Zij maken gebruik van de nieuwste wetenschappelijke kennis om met vernieuwend onderzoek voor u het verborgen potentieel van de natuur te ontdekken. Geheel ontwikkeld en geproduceerd in het Zwarte Woud.

met plantenextracten uit gecontroleerd biologische teelt

met bronwater afkomstig uit een diepe bron

bevestigde werkzaamheid

zonder dierextracten

Waarom Annemarie Börlind Sun Care? Zij maken gebruik van een uitgebalanceerde UVB en UVA bescherming. Het is belangrijk dat die 2 goed in balans zijn voor een optimale bescherming (3:1). Een synthetische filter die “öko-Test” conforme is. Deze zijn niet afkomstig uit de natuur maar bieden in vergelijking met minerale lichtbeschermingsfilters de best mogelijke bescherming voor de huid. Geen witte waas! En geen gebruik van minerale oliën, PEG’s en silicone.

Natuurlijker van de zon genieten!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.