Graag wil ik een mooie organisatie onder jullie aandacht brengen!

Care For Life

Care For Life is een goed doel dat zich inzet voor kinderen die chronisch, levensbedreigend, terminaal ziek of gehandicapt zijn. Ernstig zieke kinderen horen onbezorgd te spelen, net als hun gezonde leeftijdgenootjes. Daarom biedt Care For Life steun op het gebied van medische zorg en hulpmiddelen, educatieve ondersteuning of het uit laten komen van mooie wensen. De hulp die wij bieden is specifiek gericht op individuele hulpbehoevende kinderen. Op deze manier kunnen we heel tastbaar een verschil maken binnen onze samenleving.

tekst gaat verder onder de video

Ook u kunt op verschillende manieren Care For Life steunen! En een wel heel makkelijke manier is bij mij in de salon…

Sweet Lips Lip Balm

Care For Life bestaat vijf jaar en dat moet gevierd worden! Ter ere van het jubileum heeft Care For Life een nieuw product gelanceerd: Sweet Lips Lip Balm. Een fijne lip balm met zoete aardbeiengeur. Care For Life Sweet Lips Lip Balm is een ideale give-away, waarmee je tegelijkertijd ernstig zieke kinderen steunt!

Alle opbrengsten van de verkoop van de lip balm gaan naar Care For Life.

Sweet Lips

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.