De maand december staat in de salon in het teken van LUXE…en dat uit zich in een bijzondere behandeling, de DIAMOND GLOW TREATMENT.

Deze behandeling is geïnspireerd op de nieuwe gezichtsverzorgingslijn Diamond Glow van Ahava. Met deze nieuwe crème hebben zij de meest perfecte verzorging mogelijk ontwikkeld. Deze mineraal- en diamantrijke formule voorziet in vitale hydratatie die de huid direct laat opleven, lijntjes en rimpels vervaagt, poriën verfijnt en de mooist denkbare glans biedt.

Wat houdt deze behandeling in? We beginnen de behandeling met een zeer ontspannende massage van hoofdhuid, nek en schouders. Na de reiniging en peeling van de huid breng ik een Diamant serum aan dat ik in masseer totdat het helemaal is opgenomen waarna ik het Diamant masker aanbreng van het merk Gemology. Terwijl we dit laten intrekken geef ik een hand en armmassage. Natuutlijk sluiten we de behandeling af met de Diamond Glow Day Cream voor een stralende huid.

Deze behandeling duurt 75 min voor € 65.00 en is per direct te boeken voor de hele maand december. Een echt cadeautje voor jezelf in deze drukke feestmaand!diamond-glow-pdf-1

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.