Er staan leuke dingen te gebeuren in December!! Naast alle drukte en gezelligheid in de salon ga ik ook op LOCATIE!! en wel bij de Koffieboetiek op de zuidsingel in Amersfoort. De Koffieboetiek is een conceptstore waar je heerlijke koffie en thee kan drinken met een taartje erbij maar ook voor kleding, super leuke woonaccesoires en cadeautjes kan je er terecht! En dat ook nog veelal van verantwoorde merken. Dat past dus helemaal bij mij en de merken die ik gebruik!

Je kan gewoon binnen komen lopen en je laten verrassen door een kleine “handbehandeling” of voor vrijblijvend advies. Ook zal ik leuke cadeautjes hebben  voor onder de kerstboom! Wil je uitgebreid make up advies maak dan even een afspraak. Ik geef je dan een mooie make up en leg elke stap uit met de spiegel erbij zodat je het thuis zelf ook kan!

Ik hoop jullie allemaal te zien op 15, 16 of 17 December…… pssst…er ligt een presentje voor je klaar ….

poster pop up

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.