Als januari begint ben ik altijd blij dat het “gewone” leven weer begint. De feestdagen zijn voorbij en de kinderen weer naar school. Heerlijk! Voor mij is het altijd een moment van inventariseren en dan bedoel ik niet letterlijk de voorraad in de salon tellen (moet ook), maar ook terugblikken op het afgelopen jaar en vooruit kijken naar het nieuwe jaar. Waar ben ik blij mee en wat zou ik graag willen veranderen of verbeteren…..

Maar nu zijn we een paar weken verder, en ondanks het zachte winterweer ben ik de winter toch een beetje zat en krijg ik erg behoefte aan het voorjaar! Maar dat duurt nog heel lang, een winterdipje ligt op de loer…. Volgens mij ben ik daar niet alleen in en is het tijd voor extra positiviteit en leuke plannen!

Tip 1. Breng het voorjaar gewoon alvast binnen! Ik vind tulpen altijd erg hoopvol, ze stralen gewoon lente uit.

Tip 2. Geur doet altijd veel voor ons humeur, misschien is het tijd voor een nieuw parfum of bodyspray dat ons alvast laten dromen over de zon. Wat was je favoriete geur de afgelopen vakantie?

Tip 3. Maak een plan om leuk dagje of weekendje weg te gaan. Iets om naar uit te kijken in de aankomende paar weken. Of het nu een dagje sauna is of lekker winkelen ( nieuwe collecties hangen alweer in de winkel). Even uit de sleur van alle dag geeft energie!!

Tip 4. Ook je huid heeft te lijden onder het winterweer en kan er wat dof uitzien. Een zachte scrub doet wonderen! En als je daarna nog lekker een hydraterend masker neemt, is ook je huid weer blij en zit je letterlijk weer beter in je vel.

En last but not least:

Tip 5. Laten we de winter nog even omarmen! Ieder seizoen heeft zo z’n eigen behoeftes en in de winter mogen we nog lekker even op de bank hangen. Ga een goed boek lezen of kijk je favoriete film gewoon nog een keer, want voor dat je het weet is het lente en moeten we wel naar buiten!!

Liefs Annemarie

 

Ps. Je mag je natuurlijk ook lekker bij mij in de salon laten verwennen, dat helpt ook heel goed bij een winterdipje…

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.