Zou de zon dan nu echt blijven schijnen?

Ik, en ik denk velen met mij, hoop het echt! De behoefte aan warmte van de zon is er al  even en ik heb definitief geen zin meer in truien en jassen.

Maar is mijn huid al summerproof?

Bij nader onderzoek blijkt mijn huid nog wel erg droog eruit te zien en helemaal niet summerproof …. daar moeten we iets aan doen!

De Summer Treatment is een behandeling die je huid weer klaar voor de zomer maakt. 

En natuurlijk niet alleen je gezicht. Dit is de tijd van het jaar dat ook je lichaam iets meer aandacht verdient

                        hart met verloop 1

Wat houdt deze behandeling in? We beginnen met het scrubben van de schouders en bovenrug en brengen vervolgens de nieuwe Spring Blossom bodylotion aan voor een intense hydratatie en heerlijke lenteachtige geur van paarse bloesem.

Ook scrub ik de voeten en onderbenen en ook die verzorgen we met de Spring Blossem bodylotion. 

Vervolgens gaan we verder naar het gezicht. Dat reinigen en scrubben we natuurlijk ook. Ik reinig de huid nog wat dieper met het Purifying Mud Mask en terwijl dat zijn werk doet geef ik je een hoofdhuidmassage. Ik zorg dat je wenkbrauwen weer mooi in model worden gebracht. Daarna een afvoerende massage met de Renewel Peel en een activerende massage van het gezicht met het Crystal Osmoter Serum. Het decolleté en schouders worden gemasseerd met de Precious Desert Oil en een beetje Spring Blossem Bodylotion. De behandeling sluiten we af met een passende dag- of nachtverzorging.

Lijkt deze behandeling je iets? Maak dan snel een AFSPRAAK

75 minuten voor € 60,00

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.