De tijd gaat snel en de herfst is al lang en breed hier, soms voelt het zelfs al als

Winter…..

Nu de dagen korter worden, zijn we geneigd om “naar binnen te keren” . Het thuis gezellig te maken en minder buitenshuis af te spreken.  Misschien zijn we wel toe aan een kleine winterslaap…..

De Special Treatment die ik deze winter wil aanbieden moet aan voelen als een warme deken.

Comfortabel, warm, ontspannend, verzorgend en het beste uit je winterhuid halen…..

Dat is wat ik jullie wil geven met de nieuwe  let’s Sparkle Winter Treatment

Om jullie nog meer te kunnen laten genieten van deze behandeling is de stoel heerlijk verwarmd door een elektrische deken

De behandeling beginnen we met het Ahava’s welkomsritueel , “footsteps of the dead sea” en vervolgens geef ik je een ontspannende hoofdhuidmassage.

Ben je al ontspannen?

Ik reinig je huid en breng het verwarmde Mineral Radiance Detox Mud Mask aan met een penceelmassage. Tijdens het inwerken masseer ik je voeten.

Je wenkbrauwen worden in model gebracht en oneffenheden verwijderd.

Ik breng de Facial Renewel Peel aan en geef je een zachte afvoerende massage. Deze massage helpt bij het afvoeren van de afvalstoffen.

Met het Brightening & Renewel Serum gecombineerd met de Crystal Osmoter Complex geef ik je een activerende en verstevigende massage. Het serum geeft je een heldere teint en voorkomt pigment vlekken. Het Crystal Osmoter Complex vermindert fijne lijntjes tot diepe rimpels, verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid en onthult een nieuwe en jeugdige glans en uitstraling.

Als dit volledig is opgenomen breng ik het verwarmde Age Control Even Tone & Brightening Sheet Mask aan. Dit super hydraterende masker geeft je een heldere teint en laat de doffe, vermoeide en zonbeschadigde huid herleven.

Met de HOTSTONES geef ik je een nek, schouder en decolleté massage.

We sluiten af met een dag- of nachtverzorging.

Heb je zin gekregen in de Let’s Sparkle Winter Treatment, maak dan snel een afspraak!

Deze behandeling duurt 90 minuten voor € 65.00.

CONTACT

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.