Het einde van het jaar is het ideale moment om te evalueren of ik nog op de goede weg zit, privé en zakelijk. Het is heel gemakkelijk om in alle drukte en dagelijkse beslommeringen de weg een beetje kwijt te raken of te veel beïnvloed te worden door anderen. Dit gebeurt al helemaal als je regelmatig op social media zit zoals ik.

Dicht bij mezelf blijven vind ik belangrijk….

Dit afgelopen jaar was een heftig jaar op privé gebied en dat heb ik ook gedeeld in de salon met jullie, dank jullie wel voor alle lieve en bemoedigende woorden Met de aankoop van ons nieuwe huis sluiten we dit jaar mooi en positief af, wij hebben zin in volgend jaar!

In de salon heb ik dit jaar weer een mooi jaar gehad! Fijne nieuwe klanten mogen ontvangen, een kort avontuur in Barneveld en mooie nieuwe producten erbij gekregen.

Met de nieuwe producten ook weer nieuwe technieken mogen leren om de behandelingen effectiever en nog beter te maken, ik hoop dat jullie dat ook zo ervaren!

Ook ben ik dit jaar begonnen met de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten en heb de basis daarvan afgerond. Met deze opleiding vergroot ik mijn kennis van de huid  en leer ik veel over verschillende huidproblemen zoals eczeem, rocacea en acne, maar ook in het herkennen van de verschillende vormen van zonschade. Dit alles om jullie beter te kunnen adviseren.

Mijn plannen voor dit jaar

Meer trainingen van AHAVA. Bij AHAVA hebben ze niet stil gezeten en mooie nieuwe behandelingen ontwikkeld die ik graag voor jullie wil leren.

Vervolg opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten.

De behandelingen die ik geef zijn nooit standaard en altijd op maat gemaakt. Dat wil ik aankomend jaar verder uitwerken. Het valt mij op de mijn klanten bijna nooit vragen om een specifieke behandeling maar aan mij overlaten wat goed is voor dat moment. Het behandel menu wat ik gebruik zal ik dan ook gaan aanpassen.

Ik ben niet zo goed in alles van te voren vast te zetten en vertrouw er op dat er aankomend jaar veel nog veel meer moois op mijn pad gaat komen.

Dit jaar eindigen we in de salon met de Let’s Sparkle Winter Treatment en dat is tegelijkertijd mijn wens voor jullie in 2020. 

Laten we onze Sparkle zoeken, vinden en vasthouden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.