Lieve klanten,

Nu dat jullie tijdelijk niet meer bij mij in de salon kunnen komen wil ik jullie wel nog van dienst zijn, en ervoor zorgen dat jullie ook in deze tijd goed voor jullie huid kunnen zorgen. En behalve een goede verzorging van je huid is het juist nu belangrijk om tijd voor jezelf te nemen.

Ondanks dat er een aantal maatregelen verlengt is tot 1 juni, is de sluiting van schoonheidssalons en dergelijke tot nu toe nog tot 6 april! Ik laat dan ook nog alle afspraken staan en als daar verandering in  komt neem ik contact op met iedereen die een afspraak heeft staan.

Als jullie producten of advies nodig hebben kunnen jullie contact met me opnemen via de mail, whatsApp of bellen. Ik zal jullie proberen zo goed als mogelijk te adviseren over de juiste producten en hoe te gebruiken.

In Amersfoort en Leusden breng ik de producten langs en als het verder weg moet kan ik het versturen. Natuurlijk kan het langsbrengen zonder contact en kan ik het bij de voordeur ophangen/neerzetten.

Sunny | Zonbescherming

payot zonnebrand

Dit jaar heb ik voor een nieuw zonnebrand merk gekozen. Payot heeft een jarenlange ervaring met huidverzorging en zonnebescherming. Deze ervaring heeft geleid tot heerlijke producten met een brede bescherming tegen UV-straling en vrije radicalen veroorzaakt door omgevingsagressies zoals vervuiling en blauw licht.

De texturen en geuren van de producten zijn echt fantastisch!

Eerst de geur, het ruikt zoals je wilt dat de zomer ruikt. Kan er niks meer over zeggen dat is echt iets wat jezelf moet ervaren….

Dan de textuur, er zijn verschillende producten en ik zal ze hieronder in het kort uitlichten.

  • Magic Mousse: een luchtige mousse die verandert bij het aanbrengen in een puur moment van plezier. Deze mousse gebruik je maand voor blootstelling aan de zon om de huid voor te bereiden. Maakt je huid soepel en glad. Zorgt voor een egale bruining. Voor gezicht en Lichaam € 35,00.
  • De Aftersun: Deze gel met zijn verrukkelijke textuur is verrijkt met een extract van kokoswater, hydrateert en kalmeert je huid na het zonnebaden. Voor gezicht en lichaam € 35,00
  • SPF 50: Er zijn 2 producten met deze hoge beschermingsfactor. Een verrukkelijke romige crème en een luchtige crème in 2 maten voor € 27,00 en € 33,00.
  • SPF 30: er is 1 product in 2 maten beschikbaar. Het is een onmiskenbare luchtige nevel verrijkt met een ingrediënt dat het bruiningsproces versnelt. Voor gezicht en lichaam voor € 28,00 of € 33,00.
  • SPF 15: Een beschermende droge olie voor lichaam en haar. Het voedt de huid en beschermt het haar met een glanzende finish. € 28,00

Blijf gezond en wees lief voor jezelf en elkaar!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.