Nadat de salon 8 weken is dicht geweest, ben ik nu ondertussen ook al weer ruim 4 weken aan het werk. Het was even inkomen met alle nieuwe hygiëne voorschriften en mondkapje, maar na een paar dagen was dat ook wel gewend.

Ik ben ontzettend dankbaar dat zoveel van jullie weer een afspraak hebben gemaakt en de eerste 3 weken waren dan ook super druk!

Nu is het tijd voor nieuwe plannen!

Zoals de meesten van jullie wel gehoord hebben, gaat de salon verhuizen! Ik blijf gezellig in Leusden, maar dan in Leusden centrum op de Tuinderij 13, Dit is nog zo nieuw dat het niet te vinden is op Google Maps, maar het meest dichtstbijzijnde is de Plantageweg en dan niet rechts naar de sportschool maar naar links…. Ik begin daar 1 september. De maand augustus zal ik dicht zijn om een beetje vakantie te vieren en te klussen in het nieuwe pand.

Wat gaat er veranderen in de nieuwe salon? niet zoveel! De behandelingen en sfeer zullen hetzelfde blijven maar, dan wel in een mooiere en veel ruimere locatie. Er zal ruimte zijn om wat nieuwe diensten aan te kunnen bieden zoals make-up workshops, en er is ruimte om mijn assortiment uit te breiden met leuke cadeau-artikelen. Deze week heb ik daar al iets van binnen gekregen, het Portugese merk Benamôr. Op mijn social media kan je daar meer info en een filmpje over vinden.

Maar eerst….

Nog 7 weken in de ‘oude’ salon te gaan. Die gaan we natuurlijk afsluiten in stijl met een Special Sunny Treatment! Deze behandeling is een mini-vakantie en zorgt er in 90 minuten voor dat je helemaal in zomerse sferen komt…. Volgende week meer informatie over de inhoud van de behandeling, maar boeken mag natuurlijk ook nu al!

Payot sunny

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.