Een mooie nieuwe behandeling die past bij dit seizoen, de nazomer.

Waarom is een behandeling aangepast op het seizoen? Elk seizoen heeft zo z’n eigen kenmerken en energie en daarbij veranderen ook de behoeftes van jezelf en je huid.

In de zomer zijn we veel buiten en zijn de dagen lang, we zijn naar buiten gekeerd. Meestal hebben we veel zin om mensen te ontmoeten en dingen te doen. We moeten onze huid goed beschermen tegen de zon, zee en andere zomerse invloeden.

In de nazomer of najaar nemen we langzaam afscheid van de zomer. Het wordt ’s avonds weer eerder donker (vandaar de Sunset) en we bereiden ons voor op voor lange avonden binnen, waar we misschien ook wel weer aan toe zijn. De energie is anders en we keren meer naar binnen. Waarom nazomer en geen herfst? omdat we in de wisseling van seizoenen zitten en ook nog iedere mooie dag omarmen en hopen dat de zomer nog even duurt…..

Ook de huid heeft nu andere behoeftes, Het mooi opgebouwde bruine kleurtje wordt wat minder en de huid kan wat dof lijken. Het is tijd voor een goede peeling om de huid weer fris en stralend te krijgen!

Wat houdt de Sunset Treatment in

De Sunset Treatment is een uitgebreide gezichtsbehandeling waarna je met een frisse stralende huid en vol energie weer naar huis gaat!

  • We starten de behandeling met een reinigingsmassage.
  • Ik breng indien gewenst je wenkbrauwen in model.
  • Ik breng de nieuwe enzym peeling* van Ahava aan met een kleine massage en daarna laten we die even inwerken.
  • Tijdens het inwerken masseer ik je schouders met Liquid Dead Sea Salt.
  • Na de peeling kijk ik je huid na op oneffenheden en verwijder deze.
  • Ik breng het nieuwe Mud Sheet Mask** aan.
  • Tijdens het masker masseer ik je schouder met de hotstones en geef ik je een ontspannende hoofdhuidmassage.
  • Na het masker geef ik een verstevigende massage met het Crystal Osmoter Complex met daar doorheen het 24K Gold mask voor een mooie sprankelende huid.

Deze behandeling duurt 75 minuten voor 75 euro.

Heb je zin in deze behandeling gekregen maak dan snel een afspraak!

*Enzym peeling – een zachte methode om de huid te exfoliëren en te vernieuwen zonder afbreuk te doen aan het resultaat. Het kan door iedereen worden gebruikt, zelfs voor de gevoelige en onzuivere huid. Gebaseerd op mengsels van natuurlijke fruit enzymen die de natuurlijke peeling van de huid versnellen door het afbreken van de bindingen van de keratine dode cellen die vastzitten op het huidoppervlak.
De AOS Enzyme Facial Peel verheldert doffe, vermoeide, matte huid, en onthult een gezond, mooi glanzend, opgefrist uiterlijk.

** Het mud sheet mask is doordrenkt met AHAVA’s fijnste en exclusieve natuurlijke Dode Zee afzettingen. Het bevat alle minerale knowhow van AHAVA voor een ‘WOW’ effect van de huid !
Het bevat de unieke minerale modder uit de Dode Zee, samen met Osmoter ™, AHAVA’s natuurlijke samenstelling van Dode Zee mineralen, en 3D™ gepatenteerd complex dat het unieke Dode Zee Dunaliella algen en dadelextract bevat.
Deze zijn allemaal ontworpen om de huid snel te zuiveren, te verhelderen, te egaliseren en glad te strijken bij elke toepassing. Het mooie en gemakkelijk aan te brengen sheet masker is heerlijk en effectief om een frisse, heldere en gekalmeerde teint te onthullen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.