Sinds november heb ik een nieuwe lijn van Ahava in de salon, en wel de pRetinol™ Skincare Line. Retinol is een veelgebruikte werkstof in de huidverzorging vanwege zijn bewezen anti-rimpel effectivteit. Er zitten alleen ook wat nadelen aan retinol. Retinol kan irritatie aan de huid geven en je moet uitkijken met zonlicht. Dat past natuurlijk niet bij de wensen en eisen die we in deze tijd aan onze huidverzorging hebben. Veiligheid en effectiviteit zouden voorop moeten staan!

Veiligheid en Effectiviteit

Na 3 jaar wetenschappelijk onderzoek is een nieuw veilig Safe Retinol complex door Ahava’s R&D ontwikkeld. 

pRetinol™ Facial Line   Een Ahava gezichtsverzorgingslijn op basis van pRetinol™. Een exclusief gepatenteerd complex geformuleerd om te werken als een “natural-to-skin” veilige retinol om rimpels te verminderen en het huidoppervlak gladder te maken. pRetinol™ maakt gebruik van pre-retinol eigenschappen van de unieke Dunalliela Salina Dode Zee alg en zijn rijke gehalte aan bètacaroteen, een natuurlijke pre-cursor voor retinol, samen met de actieve bestanddelen: Osmoter™, Niacinamide, peptiden, anti-aging botanica en high-tech biotechnologische ingrediënten.

De pRetinol skincare line bestaat uit een: 24/7 Facial Cream, Serum, Eye Cream en Sheet Mask.

pRetinol Treatment

Deze behandeling is voor mij de perfecte combinatie van huidverbetering en ontspanning! 

  • Uitgebreide reinigingsmassage
  • Peeling aangepast aan de behoefte van de huid
  • Wenkbrauwen in model brengen
  • Reinigen van de huid
  • Bindweefselmassage, in overleg bepalen we de intensiteit van de massage. 
  • pRetinol sheet mask
  • Tijdens het masker een hoofdhuidmassage 
  • Tijdens het masker een Hot Stone massage van schouders, nek en decolleté.
  • Inmasseren restant masker en pRetinol verzorging aanbrengen.

75 minuten genieten voor € 75,00

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.