Ik zag dat mijn laatste bericht ging over de pRetinol Treatment, en hoe graag ik die ook zou willen aanbieden is dat nu niet mogelijk.

Wat kan nu wel?

Juist nu je niet in de salon kan komen voor een behandeling is het goed om je “thuis routine” goed onder de loep te nemen en zo nodig aan te passen. We beginnen met de basis van de huidverzorging, het reinigen! Het is vaak lastig om een nieuwe stap in je routine aan te brengen, want het zit niet in je systeem. Dan is dit nu juist de ideale tijd daarvoor, want laten we eerlijk zijn alles loopt nu anders dan anders…..

reinigen

Ik hoor toch nog vaak dat mensen het lastig vinden om elke avond de huid te reinigen. Terwijl dat zo belangrijk is voor de huid en ik beloof je, daar zul je echt al binnen een week positief verschil van merken! Als je lichaam in ruststand is ’s nachts gaan de herstel functies aan. Dat zelfde geld voor de huid. Als je slaapt is je huid druk bezig zich te herstellen! En je begrijpt ook wel dat dat beter lukt met een schone huid dan een huid waar nog allemaal vervuiling van de dag op zit. In de nacht neemt de huid ook meer werkstoffen op, investeren in een goede nachtcreme is dan ook een goed idee.

Ahava heeft veel verschillende reinigingsproducten en ik zou adviseren er een te kiezen die het best past bij je routine. Een product kopen maar vervolgens nooit gebruiken is zonde!

Dit zijn de reinigingsproducten die Ahava in het assortiment heeft:

  • All in one toning cleanser (alle huidtypes)
  • silky soft cleansing cream (droge of rijpere huid)
  • Cleansing gel (gecombineerde huid)
  • Cleansing foam (alle huidtypes)
  • Mineral toning water, te gebruiken na een reinigingsproduct. Hersteld de PH waarde van de huid en bereidt de huid voor op de gelaatsverzorging.

Wil je weten welke reiniging het betse bij jou past? Neem dan contact met me op en laat je adviseren. https://beautysalonannemarie.com/contact/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.