Eindelijk, de zon is gearriveerd!

In de salon is het daarom de hoogste tijd voor een zomerbehandeling! Dit jaar krijgen we er zelf 2, nu eerst de [comfort] sun treatment en binnenkort komt daar de Ahava Golden Summer bij

Waarom een speciale zomerbehandeling? Omdat ons lichaam de afgelopen maanden goed ingepakt is geweest onder meerdere lagen kleding en als we eerlijk kijken naar onze huid, dan ziet die er toch wel wat droog en dof uit, toch? Ook de huid van ons gelaat is door het vele binnen zijn uitgedroogd en dof en kan wel een beetje hulp gebruiken.

Daarom heb ik de hele maand juni en juli de:

[comfort sun treatment]

Deze behandeling is een beleving van meerdere zintuigen, en bereidt de huid van het gezicht en benen voor op de zomer en geeft je een heerlijk zijdezachte en gevoede huid. Hoe doen we dat?

  • Aan het begin van de behandeling laat ik je kiezen uit 3 geuren, de Tranquility, Mediterranean of Oriental blend. Deze hebben ieder een unieke blend van essentiele oliën. Daarmee geef ik het welkomsritueel.
  • Reinigingsmassage met een reinigingsproduct geschikt voor de huid.
  • Peelingmassage met of de essential scrub of het enzympeeling masker.
  • Eventueel bijwerken van de wenkbrauwen.
  • Ik breng de Recover touch oil aan. Dat is een voedende vitamine olie met Goji-bes, vitamine E en macadamia olie. Ik leg een compres op de ogen met de gekozen blend voor optimale ontspanning.
  • Terwijl je heerlijk ligt, geef ik je een scrubmassage van de benen met de Aromasoul volcanic scrub met de gekozen blend.
  • Ik geef je de ontspannende comfort touch massage en breng daarna het recover touch masker aan. Terwijl deze inwerkt, mag je genieten van een hoofdhuidmassage of een hand/armmassage.
  • We sluiten af met een passende dag- of nachtverzorging.

Deze behandeling is € 75,- voor 75 minuten. Heb je een andere behandeling gepland waar je veel zin in hebt kan je ook alleen de been scrubmassage daarbij inplannen als een extra summer treat voor € 15,-.

[comfort zone] sun treatment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.