Van 11-23 april zijn de de facetime weken van [comfort zone]. Tijdens deze weken staat er een aantal lijnen van [comfort zone] centraal, inclusief leuke acties.

Tijdens deze actieperiode krijg je bij aankoop van €79,- uit de REMEDY, RENIGHT, SUBLIME en TRANQUILITY lijn een BEAUTY FLASH KIT cadeau. Deze kit bestaat uit 3 supergeconcentreerde ampullen ontwikkeld met zuivere, krachtige formules. Elk met specifieke effecten, afhankelijk van de behoeften van de huid.

Maak je in deze periode een afspraak voor de SOOTHING REMEDY TREATMENT, dan ontvang je na de behandeling een GOODIEBAG met daarin een Remedy cream to oil, Remedy serum, Remedy defense cream en de lifestyle and skin care guide.

Ontdek de nieuwe TRANQUILITY PRO-SLEEP MASSAGE! Deze lichaamsbehandeling is speciaal gecreëerd om drie verschillende sensoriële zintuigen te stimuleren: het reukvermogen, de tastzin en het gehoor. Zo creëren we een compleet gevoel van diepe rust voor zowel lichaam als geest.

Tijdens de actieperiode ontvang je na deze behandeling de Tranquility geurkaars ter waarde van €12,50 cadeau.

SUBLIME SKIN, the natural filler solution

Laat je verwennen tijdens één van de sublime lift behandelingen en ervaar wellness en huidverbetering in één behandeling!

Ben je verliefd geworden op de subtiele geur van de sublime skin en wil je elke dag zo´n zijdezachte huid? Tijdens de facetime weken ontvang je naast de Beauty Flash Kit ook 15% korting op de SUBLIME SKIN CARE!

Producten van de Sublime Skin bevatten een exclusieve samenstelling met de nieuwste generatie peptiden, botanische extracten en micro- en macro hyaluronzuur om rimpels te verminderen, de huid voller te maken en zichtbaar te verstevigen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.