Moeder – dochter

Zoek je een leuk uitje om samen met je dochter te doen? En heeft je dochter de basisschoolleeftijd? Ik bied een heel leuk arrangement speciaal voor jullie samen. Echt even een uitje met z’n tweeën, inclusief lekkere massages, voetenbadje, gelakte nagels, een heerlijk home made chocolade masker en nog veel meer! Samen 1,5 uur genieten voor € 90.00

Neem contact op voor vragen of als je deze behandeling wilt boeken.

Duobehandeling

Wil je samen komen met je moeder, vriendin of zus en zijn jullie ouder dan 12? 😉 Dat kan natuurlijk ook! Ik pas de DUOBEHANDELING dan aan aan jullie wensen en behoeftes van de huid. Voor 1,5 uur vanaf € 105.00 Dat is dus niet alleen heel gezellig samen, maar ook heel voordelig.

Heb je vragen over de duobehandeling, of wil je deze boeken? Neem contact op >

4 Comments

 1. Hallo Annemarie,

  Ik zou graag voor mij en mijn moeder een afspraak willen inplannen. Het is voor haar verjaardag, 3 April. De exacte datum weet ik nog niet zeker, maar ik denk dat het ergens in de 2-3 weken zal zijn. Is dat mogelijk? Ik laat u wel weten wanneer ik de exacte datum weet. Ik hoor het graag!

  Groetjes, Isabelle

  1. Hoi,
   Jullie krijgen beide een gezichtsbehandeling met daarin, reiniging, peeling eventueel wenkbrauwen epileren, masker en massage van gezicht hals en decolleté. De precieze inhoud kunnen we met elkaar overleggen!
   Groetjes Annemarie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.