Moeder – dochter

Zoek je een leuk uitje om samen met je dochter te doen? En heeft je dochter de basisschoolleeftijd? Ik bied een heel leuk arrangement speciaal voor jullie samen. Echt even een uitje met z’n tweeën, inclusief lekkere massages, voetenbadje, gelakte nagels, een heerlijk home made chocolade masker en nog veel meer! Samen 1,5 uur genieten voor € 85.00

Neem contact op voor vragen of als je deze behandeling wilt boeken.

Duobehandeling

Wil je samen komen met je moeder, vriendin of zus en zijn jullie ouder dan 12? 😉 Dat kan natuurlijk ook! Ik pas de DUOBEHANDELING dan aan aan jullie wensen en behoeftes van de huid. Voor 1,5 uur vanaf € 100.00 Dat is dus niet alleen heel gezellig samen, maar ook heel voordelig.

Heb je vragen over de duobehandeling, of wil je deze boeken? Neem contact op >

6 Comments

 1. Hallo Marije,

  Ik zou graag met m’n dochter (bijna 10 jaar) volgende week een moeder & dochter behandeling willen inplannen (mei-vakantie).
  Is dat mogelijk? Ik hoor het graag.
  Groetjes, Audrey

  1. Hoi Audrey,

   Sorry voor mijn late reactie maar ik was zelf een aantal dagen op vakantie. Waarschijnlijk ging je er ondertussen al een beetje vanuit maar deze week heb ik geen plek meer deze week. Jullie zijn een anere keer zeker welkom!

   Groetjes Annemarie

 2. Hallo Annemarie,

  Ik zou graag voor mij en mijn moeder een afspraak willen inplannen. Het is voor haar verjaardag, 3 April. De exacte datum weet ik nog niet zeker, maar ik denk dat het ergens in de 2-3 weken zal zijn. Is dat mogelijk? Ik laat u wel weten wanneer ik de exacte datum weet. Ik hoor het graag!

  Groetjes, Isabelle

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.